Modellverseny és divatbemutató az ősz jegyében

Hétköznapi divatőrültek

Újszerű kezdeményezéssel indítja az idei év végi divatszezont az Arena Plaza, ugyanis az eddig megszokottól eltérően idén hétköznapi fiatalokkal mutatja be a 2010-es őszi/téli kollekcióját.

2010.09.17 16:00ma.hu

Az Arena Kifutóra olyan 18 és 25 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik elég elhivatottságot éreznek ahhoz, hogy modellként részt vegyenek a divatshow-n.

A modellverseny végén a legjobb lány és fiú modellt az Arena Plaza karácsonyi kampányarcainak választja meg. Az Arena Plaza ez alkalommal is a folyamatos megújulás jegyében új típusú divatbemutatót szervez 2010 őszén.

Az újítás célja az, hogy sokkal közvetlenebb kapcsolatot alakítsanak ki a bevásárlóközpont látogatóival, bátorítva őket arra, hogy ne érezzék idegennek a kifutók világát és azt a közeget, ahol a hétköznapi embereknek tervezett kollekciókat mutatják be szezonról szezonra manapság már szinte az összes bevásárlóközpontban.

A kampányban az Arena Plaza partnere a JOY magazin, így a divatbemutató stylistja Schreiter Lilla, a JOY divatszakértője, aki számára külön kihívást jelent, hogy hétköznapi fiatalokkal dolgozhat együtt:

"A JOY állandó és közkedvelt rovatában hónapról-hónapra átváltoztatunk olvasókat. Ez hasonló kihívás, csak a kifutón történik az átváltozás. A kifutók divatját most úgy mutatjuk be, hogy az hordható, hétköznapi viselet legyen az idei trendeknek megfelelően.

A bemutatón több vonalat vonultatunk fel, visszanyúlunk a régi korokhoz is, nagymamáink szekrényébe: idén ősszel hordhatunk nagyon nőies vonalvezetésű, homokóra fazont, pörgős térdig érő szoknyákat, kötött kardigánnal és virágmintákkal, valamint gyöngy ékszerekkel. Jellemző lesz a vintage hangulat, a kicsit régies megjelenés.

De emellett hordhatjuk a farmert farmerral, dzsekikkel és farmeringgel, de variálhatjuk kockás inggel és szőrmékkel, ami egy nagyvilági megjelenést biztosít fiúknak és lányoknak. Színek terén a homok színt, vagy más néven a camel színvilágot emeltük ki, melyet maszkulin irányból közelítjünk meg, zakókat és nadrágokat mutatunk be, ingekkel kombinálva."

Az Arena Kifutó modellje tehát bárki lehet, aki szeptember 17. és október 1. között jelentkezik az arenaplaza.hu honlapon.

A divatbemutató nyilvános főpróbája október 17-én 12 órakor lesz, maga a show pedig aznap este 18 órakor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.