Tavasz költözött a Nagy Almába

Képek - Bámulatos divat: New Yorkban már a tavaszra készülnek

Csodás kreációkban gyönyörködhettek az érdeklődők New York-ban: Anna Sui, a Rosa Cha és a G-Star Raw divatház felvonultatta 2011-es tavaszi-nyári kollekcióját.

Tavaszias hangulat New Yorkban: divatházak mutatták be kollekciójukat képgaléria

2010.09.16 18:29MTI

Kis időre ismét tavaszi hangulat lett New Yorkban a napokban - A Lincoln Centerben és a Pier 94-ben több neves divatház már a 2011-es tavaszui-nyári kollekciója darabjait mutatta be.

Felvonultak a Rosa Cha divatház, a G-Star Raw holland divatház és Anna Sui amerikai divattervező kollekcióját is megtekinthették az érdeklődők. Ötletekben nem volt hiány, a kínálatot elnézve pedig igazán vidám és színes tavasz vár majd ránk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.