Időben kezeltette kokainfüggőségét a sztár

Dennis Quaid csinált divatot a rehabra járásból

Büszke arra Dennis Quaid, hogy ő már akkor kezeltette magát kokainfüggőség ellen, amikor a sztárok körében még nem volt divat.

2010.09.11 15:38UIP

A színész még a hetvenes években szokott rá a fehér porra, és ki tudja, hogyan végzi, ha nincs része testen kívüli élményben: egyszer annyit szippantott, hogy hirtelen fehér fény vette körül, és látta magát holtan.

Elmentem kivizsgáltatni magam, és azt mondták, érdekes a májam
- meséli a színész. A kokain ugyanis nagyon odavág a májnak, ráadásul, ha még intenzíven rá is iszol, az végképp betesz. Ehhez még tegyük hozzá a napi kétórányi alvást, és kijön, miért nem élnek sokáig a kokainisták. Szóval befeküdtem 28 napra a St. Jones kórházba - mindezt akkor, amikor Hollywood még azt sem tudta, mi az a rehab! Ma már persze sikknek számít, nem is számít celebnek, aki nem próbálja ki.

Dennis Quaidet legközelebb a Footlose című zenés filmben láthatjuk, amely az 1984-es klasszikus feldolgozása. Egy konzervatív kisvárosi tiszteletest alakít, aki a rockzene nagy ellensége. Komoly kihívás éri, amikor nagyvárosi srác érkezik a közösségbe, és népszerűsíteni kezdi a rockot, megfertőzvén vele még az atya világszép lányát is.

(Footlose - hazai bemutató: 2011. április)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.