A két baba majdnem meghalt...

Túlélték Dennis Quaid ikrei a túladagolást!

Hatalmas szerencséje volt a színésznek és párjának - Dennis Quaid négyhónapos ikergyermekei újra a régiek - Nem sokkal ezelőtt az is kérdéses volt, életben maradnak-e...

2008.02.29 15:00ma.hu

Dennis Quaid ma már boldogan újságolja az érdeklődőknek: négyhónapos ikrei, Thomas Boone és Zoe Grace már sokkal jobban vannak. Elindultak a teljes gyógyulás útján.

A két kisgyermek néhány héttel ezelőtt majdnem belehalt egy véletlen gyógyszertúladagolásba! Az orvosok kétségbeesetten küzdöttek a babák életéért a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházban, amikor kiderült: véletlenül sokkal nagyobb adag Heparin került a gyerekek szervezetébe a megengedettnél.

Dennis Quaid és Kimberly

Dennis és felesége, Kimberly, aki tavaly november 8-án adott életet a tündéri babáknak, szinte összeomlott, és hetekig képtelenek voltak lehunyni a szemüket az idegességtől... Ma sem bírják az ikreket egyedül hagyni. Akkor nyugodtak, ha a közelükben vannak.

A színész elmondta: sokszor csak fekszenek a kicsik mellett az ágyon, vicces grimaszokat vágnak, hangokat adnak ki, amivel szórakoztathatják őket és figyelik, hogyan reagálnak. "Mostmár kuncognak is rajtunk" - tette hozzá némileg megnyugodva Dennis Quaid.

A babák a csaknem tragédiával végződött félreértés miatt a számukra engedélyezett 10 egységnyi Heparin helyett ennek tízszeresét kapták. A kórház elismerte hibáját. Dennis Quaid-nek egyébként Thomas és Zoe a második- illetve harmadik gyermeke. Egy 15 éves kamaszfia van, Jack Henry, aki előző feleségétől, Meg Ryan-től született.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.