A divathetet harangozták be bizarr módon

Képek: Repülő divat - magasban lógtak a londoni manökenek

A londoni Oxford Circus egyik épületének tetejéről alpinistaként, kötélen függeszkedtek a manökenek - mitagadás, figyelemfelkeltő mutatvány.

Divathét beharangozó: épületről lebegtek a modellek Londonban! képgaléria

2010.09.08 12:29MTI/ ma.hu

Meghökkentő divatbemutatónak lehettek szemtanúi a londoni West End-re látogatók érdeklődők - csinos modellek ereszkedtek lefelé kötéllel biztosítva az Oxford Circus egyik impozáns, magas épületének tetejéről.

A feltűnő, elegáns ruhákba öltözött és magassarkúban, alpinistaként lebegő manökenek meglehetősen bizarr látványt nyújtottak.

A furcsa jelenetekkel a londoni divathét eseményeit szerették volna beharangozni. Nos, azt nem lehet mondani, hogy a siker elmaradt volna...

Új divat: parfüm helyett tengerillat?

Döbbenten figyelték az emberek a produkciót

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.