Képekben az örök megújuló színésznő

Hajviseletével mindig divatot teremt Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a jelek szerint egyáltalán nem öregszik, pedig lassan 20 éve köszön vissza ismerősként a mozivászonról és a tévéképernyőről. Ami pedig a haját illeti: van mit ellesni tőle!

Nézze meg: így változott Jennifer Aniston haja 20 év alatt képgaléria

2010.09.02 12:29
Fotó: Cosmopolitan

Jennifer Aniston 1990-ben tette meg a világhír felé vezető út első lépését, ám jó négy éven keresztül úgy tűnt, sok más ábrándozó fiatalhoz hasonlóan ő is azelőtt eltűnik a süllyesztőben, mielőtt még igazán megismerhettük volna. Szerencséjére - és persze a mi szerencsénkre is - 1994-ben jelentkezett az akkor induló Jóbarátok című sorozat szereplőválogatására, ahol sikerrel járt.

Igaz, eredetileg Monica szerepét szerette volna megkapni, ám végül a végleges csapat összeállásakor kiderült, jobb, ha Rachelt játssza, és milyen igazuk volt a rendezőknek! Hogy mennyire köszönhető Anistonnak és mennyire a többi szereplőnek, a történetnek és a rendezésnek, nem tudni, de a sorozat igazi sikertörténet lett, tíz évadot forgattak le belőle és a világ legtöbb pontján lelkes fogadtatásra talált.

Az igazi érdekesség Jenniferrel kapcsolatban az, hogy visszanézve a 20 évvel ezelőtti képeit, mintha mit sem változott volna, kivéve a haját, mert abban igen sokféle variációt vonultatott fel. Most ezekből adunk némi ízelítőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.