Meggyőződése, hogy kapcsolat van köztük

Meglepő képek - A sztár autójába karcolta üzenetét Aniston zaklatója

Tönkretette a színésznő kocsiját az a férfi, aki már hosszó hónapok óta meg van róla győződve, hogy kapcsolatban áll Jennifer Aniston-nal, és feleségül fogja venni.

Meglepő fotók: Jennifer Aniston, mint Barbra Streisand! képgaléria

2010.08.11 11:29ma.hu

Távoltartási végzést kért Jennifer Aniston a rendőrségtől, más módon ugyanis egyre kevésbé volt rá esély, hogy megszabaduljon egyik, már beteges gondolkodású rajongójától.

Jason, aki zaklatja a színésznőt - Fotó: Splash

A 24 esztendős Jason legutóbb azzal akarta elkápráztatni őt, hogy autójába karcolta: Szeretlek Jennifer Aniston! - írja a Daily Mail.

A szép színésznőt nagyon megijesztette a dolog - már attól fél, hogy őrült hódolója bárhol és bármikor rátámadhat.

A rajongó mostantól a rendőrség döntése értelmében nem mehet 90 méternél közelebb Jennifer-hez, és pszichiátriai kezelésre is kötelezték.

Úgy tudni, a 24 éves Jason pár héttel ezelőtt kezdett súlyosabb állapotban lenni, amikor egy üzenetben arról tájékoztatta megdöbbent apját, hogy elment otthonról, mert fel akarja keresni Aniston-t.

Nyolc napon át a Sunset Boulevard-on tombolt, hogy találkozhasson a színésznővel. A rendőrök bevitték - tudatta a Daily Mail.

Jasonnak meggyőződése, hogy közte és Jennifer Aniston között szerelem van, valamint, hogy nőül fogja venni a sztárt.

Jennifer Aniston összekarcolt autója

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.