Megtudjuk, mi van a szoknya alatt?

Kínos fotók: Elég vad! Be lehetett látni Jennifer Aniston lábai közé

Nem az a bugyimutogatós fajta a szép színésznő - Jennifer Aniston-nál is becsúszik azonban itt-ott néha baki. Most például nem sikerült bekászálódnia villantás nélkül az autóba.

Kínos! Be lehetett látni Jennifer Aniston lába közé! képgaléria

2010.07.23 11:40ma.hu

Ha Lindsay Lohan vagy Paris Hilton tenné ugyanezt, valószínűleg már fel sem szisszennénk - Jennifer Aniston szoknyája alá azonban igen kevés alkalom van belátni.

A csinos színésznő elegáns fehér szoknyában és fekete felöltőben távozott egy rendezvényről, majd a rá váró kocsiba ült - volna - be.

A művelet nem sikerült a legegyszerűbben, ráadásul a környéken lesben álló paparazzók azonnal előkapták a masinájukat.

Szegény Jennifer bizonyára többször is meggondolta volna, hogy hajtja végre "mutatványát", ha tudja, hogy másnap a lába közét stíröli majd a fél világ.

A legújabb hírek szerint egyébként a 40 éves színésznő mostanság egyre több pasival látható egyszerre.

Úgy tűnik, Jen megelégelte, hogy még nem bukkant fel a Nagy Ő, és minél gyorsabban szeretne válogatni a jelentkezők között...

Jennifer Aniston ledobta a melltartót!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.