Távoltartási rendelet védi a sztár nyugalmát

Zaklató támadt Jennifer Anistonra

Ideiglenes távoltartási rendelkezést hozott a Los Angeles-i bíróság Jennifer Aniston pszichológiailag beteg rajongója ellen.

Erotikusan riszált Jennifer Aniston és Nicole Kidman! képgaléria

2010.07.21 16:31MTI

A TMZ.com internetes lap szerint a rendőrség az elmúlt héten fogta el Jayson Peytont, aki a hollywoodi színész háza körül ólálkodott, és egy éles tárggyal, zsákkal és ragasztószalaggal felszerelkezve lesben állt.

"Peyton pszichésen beteg, őrült képzetektől megszállt személyiség, erőszakos bűntettekkel a háta mögött. Feleségül akarta venni Anistont, mivel azt képzelte, hogy egy párt alkotnak" - áll a bírósági döntést taglaló dokumentumban.

A huszonnégy éves rajongó korábban leszúrta saját magát és golfütővel támadt édesanyjára.

A rendőrséget a férfi Pennsylvaniában élő apja értesítette. Peyton elmondta apjának, hogy Kaliforniába utazik, autójára pedig a "Szeretlek, Jennifer Aniston" feliratot karcolta.

Peytonnak, akit jelenleg egy pszichiátriai klinikán kezelnek, a döntés értelmében legalább száz lépés távolságot kell tartania a színésznőtől, annak házától és alkalmazottaitól.

Képzetei szerint a férfi számos ismert személyiséggel áll rokonságban: Donald Trumppal, Courtney Coxszal, Nelson Mandelával és Jennifer Lopezzel is.

Jennifer Aniston újra bepasizott

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.