Bántotta, hogy elengedte magát

Gyors diéta baba módra - Jennifer Aniston bébiétellel fogy

Nem az első, de nem is az utolsó, aki kipróbálja - Rászokott a bébiétel-diétára az amerikai színésznő. Jennifer Aniston állítólag ezzel tartja formában magát - nem is rosszul.

Ilyen formába hozta magát a forgatásra Jennifer Aniston! képgaléria

2010.05.27 10:38ma.hu

A csinos sztárról aligha hinnénk, hogy már elmúlt 40 éves - Igaz, Jennifer Aniston kínosan ügyel is az alakjára. Különösen, hogy a legtöbbször lesifotósok hada követi, ha pihenni megy, és ott bikinire is le kell vetkőznie...

Akárcsak legutóbb, a Just Go With It forgatásán Hawaii-on - a filmben egyébként Nicole Kidman-nel és Adam Sandler-rel játszik együtt a színésznő.

Jennifer Aniston azelőtt is kemény diétára fogta magát, hogy elrepült volna Hawaii-ra a munka kezdete előtt. Tracy Anderson, aki több ismert sztár edzője, gyors segítséget ajánlott neki.

A bébiétel-diétát, amely napi 14 kis porció pépesített ételt engedélyez és egy felnőtt adag, de egészséges étkekből álló vacsorát. Jennifernek, aki imádja a kávét, a tejet és a bort is, átmenetileg ezek fogyasztását is fel kellett függesztenie, és jócskán le is fogyott.

Mialatt a múlt hónapban Európában tartózkodott, Jen eltért a szokásos szigorú diétájától.

Látta, hogy kicsit elengedte magát, és amikor megtudta, hogy új filmjének szerepében számos apró méretű ruhát és bikinit kell viselnie, tudta, hogy ideje összekapnia magát. Csúcsformában akart lenni a forgatáson - mesélte Aniston egyik ismerőse a Grazia magazinnak.

Trénere meg van elégedve Jennifer Aniston teljesítményével. A diéta egyébként magába foglal gyümölcsös adagokat, főzelékek fogyasztását, pürésített zabkását, fahéjas körtét is - valamint sovány húsokból és zöldségekből álló vacsorát.

A lényeg, hogy olajat, fűszereket és sót se fogyasszunk. A "bébi étkezéssel" a szervezet könnyen feldolgozza az ételt, és gyorsan formába jövünk tőle.

Lerobbant Jennifer Aniston?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.