Pikáns fotókon a színész pár

Meghökkentő képek: Gerard Butler elfogja a prosti Jennifer Anistont

Különös fotósorozathoz pózolt Hollywood aktuális szívtiprója, Gerard Butler és a csinos színésznő, Jennifer Aniston - utóbbi ráadásul igencsak lenge öltözetben...

Egy újabb simulós Gerard Butler és Jennifer Aniston-módra! képgaléria

2010.03.12 11:25ma.hu - Fotó: W magazine

Mióta együtt játszottak a The Bounty Hunter című alkotásban, a való életben is úgy emlegetik Jennifer Aniston-t és Gerard Butler-t, mint egy párt.

A teljes igazságot máig nem vallották be, sőt tagadták a románcot, noha több alkalommal is furcsa dolgokról számoltak be a külföldi bulvárlapok.

Szemtanúk itt-ott látták a sztárokat romantikus séta vagy koktélozgatás közben, de kéz a kézben andalogva is.

Majd pedig meglehetősen különösen viselkedtek a Golden Globe-gálán, ahol szorosan összesimulva mosolyogtak a fotósoknak.

Gerry a közelmúltban jelen volt Jennifer születésnapi partiján a színésznő kedvenc helyén, Cabóban is.

A többnapos bulin részt vett Jen barátnője, Courtney Cox-Arquette és több ismerőse is, de természetesen abba senki sem láthatott bele, mi folyt esténként a szobák falain belül...

Most pedig egy igen pikáns és meglepő fotósorozatot készítettek együtt a W magazine számára, melyen Jen harisnyakötős prostiként, Gerard pedig rendőrként látható, aki ráncba szedi a testét áruló színésznőt!...

Vajon mi akart lenni a képek üzenete?

Aniston szerint Gerard Butler a legjobb szerető!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.