Együtt pihent Cabóban a két sztár

Képek - Mit csinált a hálószobában Jennifer Aniston Butlerrel?

Újabb fotók láttak napvilágot, amelyek egyre biztosabbá teszik, hogy a csinos színésznő és az aktuális hollywood-i sármőr közt szerelem van - Jennifer Aniston és Gerard Butler együtt vakációzott.

Közös pihenés: Jennifer Aniston és Gerard Butler Cabo-ban képgaléria

2010.02.10 11:30ma.hu

Ki hinné, hogy a görög származású, gyönyörű színésznő már 41 éves? Márpedig ennyi, és Jennifer Aniston nagyszabású partival ünnepelte meg a születésnapját.

Kedvenc nyaralóhelyére, a mexikói Cabo-ba hívta meg barátait, köztük Courtney Cox-ot és Gerard Butler-t.

Nagy volt az egyetértés a Golden Globe-gálán

A Page Six internetes portál értesülései szerint a hétvégén a kibérelt villa személyzete 65 gyertyát helyezett el a teraszon Jennifer kívánságára, a hangulat megteremtéseképpen.

Ott volt minden vendég, amikor a meghívott zenészek egy Happy Birthday-dallal felköszöntötték spanyolul a színésznőt, és kapott egy méretes csokitortát is.

A lesifotósok felvételei alapján a parti több napig tartott, melynek során Jennifer és Gerard Butler is remekül érezte magát.

A villa medencéjénél sütkéreztek és csacsogtak. Talán sejtették, hogy fotózzák őket, így semmilyen intim pillanatot nem engedtek meg maguknak.

Hogy odabent a hálóban esténként mi történt, az már egy jó kérdés...

Jennifer Aniston már nagyon pipa!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.