Idegen nővel smárolt a színész!

Leleplező fotók! Gerard Butler utcán csalja Aniston-t?

Meglehetősen lazán veszi a kötelékeket a sármos színész - Gerard Butlerről meghökkentő képsorozat készült Velencében. Egy hölggyel csókolózik, akit pár perccel korábban ismert meg.

Gerard Butler lekapott egy ismeretlen lányt Velencében! képgaléria

2010.01.26 10:30ma.hu

Úgy tűnik, lehet némi valóságalapja azoknak a pletykáknak, miszerint a közelmúltban Lindsay Lohan-nel bújt el egy csókcsatára Gerard Butler egy éjszakai bulin.

A mostanság Jennifer Aniston partnereként feltűnő színész - aki a Golden Globe gálán is a Jóbarátok sztárját szorongatta - a jelek szerint lazán veszi a kapcsolatukat.

Gerard a napokban barátaival töltött el kellemes órákat Velencében. Az egyik hangulatos utcácskán összefutottak két fiatal, csinos hegedűs hölggyel.

Egyikükkel a lesifotók tanúsága szerint sikerült röpke pár perc leforgása alatt közelebből megismerkednie a színésznek.

Előbb még csak mosolyogva társalogtak, majd a következő fotókon az látszik: Gerard Butler ölelgeti a lányt, majd csókolja!

Eközben a barátja a mobiltelefonjával fotót készít, a másik hegedűs hölgy pedig rázendít egy dalra. Micsoda hangulat!

Kérdés, vajon mit szól ehhez odahaza Jennifer Aniston, aki talán sokkal szívesebben romantikázott volna a kedvesével az olasz városban, de őt nem vitték magukkal...

A hollywood-i szépfiú ismét fegyvert ragad!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.