Már korábban is bírták egymást...

Hoppá - Jennifer Aniston Gerard Butlerrel vigasztalódik?

Zenész kedvesével való szakítása óta nincs párja Jennifer Anistonnak - A negyvenes színésznőnek azonban a jelek szerint megint nincs oka kesergésre: egy kolléga személyében újabb udvarlója akadt...

Jennifer Aniston a Marley és én bemutatóján képgaléria

2009.04.22 12:05ma.hu

Miután kapcsolata végleg lezártnak tűnik John Mayer-rel, ideje újabb partner után néznie a Jóbarátok sztárjának - Állítólag már meg is van az új jelölt...

Jennifer Aniston és a nála egy évvel fiatalabb színész, Gerard Butler mostanság gyakran múlatja együtt az időt - írja az In Touch magazin, amely tudni véli, hogy a színésznő és kollégája már ősszel kinézték egymást.

Jennifer és Gerard - szerelem lesz?

Akkoriban Aniston még John Mayer párja volt, ezért a Torontói filmfesztiválon szövődött románcnak időben megálljt parancsoltak.

Mégis, egy kellemes estét eltöltöttek egymással, és a behűtött pezsgő sem hiányzott a romantikázásból...

Úgy tűnik, a páros most újult erővel veti magát az ismerkedésbe - legalábbis Jennifer ismerősei szerint - írja az In Touch magazin.

Erre most minden lehetőségük meg is lesz, hiszen két alkotásban is szerepet kaptak mindketten: a Bounty Hunter című vígjátékban és a The Goree Girls-ben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.