Csókolózott a két sztár a Golden Globe-on?

Gyanús képek! Aniston a szoknyáját is szétrántotta Gerard Butler előtt!

Jennifer Aniston és Gerard Butler meglehetősen furcsán viselkedett a vasárnap esti Golden Globe-díjátadáson. A szép színésznő és a sármos sztár nem sok kétséget hagytak afelől, hogy remekül elvannak egymás társaságában...

Jennifer Aniston és Gerard Butler: simulós képek a Golden Globe-ról! képgaléria

2010.01.20 11:30ma.hu

Korábban is összeboronálták már egymással a Jóbarátok szemrevaló szőkeségét és az aktuális szépfiút, Gerard Butler-t.

A két színész ugyanis együtt játszott a The Bounty Hunter című produkcióban, és már a forgatáson is megvolt közöttük az összhang.

Jen és Gerard: remekül szórakoztak...

Később több lap is arról számolt be, hogy itt-ott látták őket romantikus séta vagy koktélozgatás közben, és kéz a kézben andalogva is.

Bár Jennifer Aniston szóvivője tagadta, hogy bármilyen érzelmek fűznék össze a színésznőt Butler-rel, ennek ismét csak az ellenkezőjét bizonyította a két sztár a hétvégi Golden Globe-gálán.

Azzal indítottak, hogy érkezéskor Jennifer hosszú ruháján viccelődtek, amelyben a színésznő feltehetően meg is botlott.

Hogy gyorsan elrendezze magán, Aniston szét is rántotta az egyébként is igencsak felsliccelt holmit Gerard előtt, és persze mindenki más szeme láttára. Még a bugyija is kivillant...

A Page Six című weboldalnak nyilatkozó egyik szervező pedig arról számolt be, hogy Jennifer és Gerard elvonulós jelenetein szórakoztak, akik állítólag az étkező részbe siettek el csókolózni!

Vajon mikor öntenek tiszta vizet a pohárba, mi van köztük?

Aniston ignorálja Brad Pitt-et!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.