Mindent megváltoztat a "közös" baba?

Anya lesz Jennifer Aniston! De mi köze ennek Brad Pitthez?

Hamarosan édesanya lehet a Jóbarátok bájos sztárja - Jennifer Aniston állítólag ezúttal tényleg eltökélt, örökbefogadna egy gyermeket. De nem akárhonnan.

Jennifer Aniston The Baster című új filmje forgatásán! képgaléria

2009.11.03 15:25ma.hu

Titokban Mexikóba utazott az elmúlt napokban Jennifer Aniston, mégpedig azzal a szándékkal, hogy meglátogasson egy árvaházat.

Úgy hírlik, a csinos színésznő, aki már betöltötte a negyedik ikszet, most tényleg elszánta magát az adoptálásra, és a mexikói intézményben keresett csemetét magának...

Brad Pitt hat gyermek apukája - itt csak kettővel...

A dolog azért különös, mert ez az az árvaház, melyre évekkel ezelőtt még exférjével, Brad Pitt-tel közösen bukkantak.

Azóta mindketten jelentős pénzadományokkal támogatják az ott élő gyermekeket. Jennifer egy közeli barátja szerint nem véltelenül innen szeretne gyermeket adoptálni.

Nagyon sokat jelent neki ez az árvaház, persze Brad miatt is.

A Now magazinnak nyilatkozva Aniston ismerőse elmondta: ha ők már nem lehetnek többé együtt, és nem fogadhatnak örökbe közösen egy csemetét, akkor arról a helyről legyen a gyermek, amelyet mindketten támogatnak...

Brad Pitt a jelenlegi párjával, Angelina Jolie-val nevel három adoptált és három vér szerinti gyermeket.

A hírek szerint nem Maddox, Zahara és Pax lesznek az utolsó örökbefogadott kicsik a népes családban. Jolie és Pitt további gyerekeket is adoptálna.

Újra bepasizott Jennifer Aniston?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.