A Fehér Ház még azért odébb van...

Brad Pitt most egészen másra áhitozik!

Brad Pitt megelégelte a színészkedést és a sztárnak új ötletei vannak...Pitt-nek mostantól megteszi egy polgármesteri szék is! Brad felbuzdulva Arnold Schwarzenegger példáján New Orleans polgármesteri posztjára áhítozik.

Képekben a sármos színész: Brad Pitt! képgaléria

2009.08.16 12:05ma.hu

Állítólag a helyiek már Brad Pitt arcképével ellátott pólókat is készítettek, hogy minél több helyre hírét vigyék akaratuknak:

- „Brad Pittet New Orleans-ba polgármesternek!”

A hírek szerint ugyanis nemcsak a színész szeretne a város első embere lenni.- írja a Kiskegyed.

Örömmel ellátná a feladatot

A színész a Katrina hurrikán katasztrofális pusztítása után járt az említett városban, és olyannyira megszerette, hogy ma már, mint második otthonára tekint.

Brad is sokat segített abban, hogy a romba dőlt város helyére új otthonok épülhessenek.

Bár Pitt tervei ellenére nem igazán hisz abban, hogy sikerülhet neki a város polgármesteri székét elfoglalnia, azért egy interjújában úgy nyilatkozott egy amerikai csatornának: ha sikerülne, természetesen örömmel ellátná a feladatot.

És mit tenne polgármesterként? Többek között a melegek házasságát is támogatná…

Nézze meg mikor és mit villantott Brad Pitt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.