Nem jött össze a szívtipró terve!

Képek- Brad Pitt lerobbant!

Brad Pitt szerencsétlenül járt a napokban...a motorja egyszerűen cserben hagyta és szó szerint lerobbant. A Golden Globe-díjas színész a minap Los Angeles egyik lakókerületében, Franklin Village-ben próbált motorozni, ám a járgány megadta magát.

Brad Pitt lerobbanása képekben! képgaléria

2009.07.04 09:45ma.hu

A motor sajnos egyszer csak leállt alatta. Pitt bármit is csinált, nem volt hajlandó újra elindulni.

A 45 éves sármőr végül feladta a próbálkozást, és leszállt a mociról. Persze azért nem kellett busszal hazamennie, a folyton a nyomában lévő paparazzok egyike szívesen elvitte.

Brad próbálkozásai nem mindig végződnek kudarccal, most még egy jó üzletet is sikerült csinálnia…

Brad ugyanis szinte azonnal beleszeretett abba a minihotelba, amelyet a napokban mutattak be Miamiban az ingatlan kiállításon.

Brad Pitt a saját tengerpartján helyezi el a hotelt, mely kisméretű, fiókszerű szobákból áll, amik járkálásra, ugrálásra nem alkalmasak, de egy fekvő ember kényelmesen elfér bennük.

Az "ágy-hotel" felszerelése mindössze egy apró televízió, és van saját világítása is.

A színész a hírek szerint Kaliforniába, a Santa Monica-i saját tengerpartjára szánja a hálóalkalmatosságot, amelyet az Atelier Van Lieshout nevezetű tervező stúdió munkatársai alkottak meg. A furcsa szálláshely ára 134 ezer dollár (25,9 millió forint) volt.

Elárulta pikáns titkát Brad!

Nézzen bele Brad Pitt legújabb filmjébe!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.