Obama még Pittnél is jobb...

Alsógatyában Brad magasan veri az új amerikai elnököt!

Alsógatyában viszont Brad magasan veri az új amerikai elnököt - legalábbis egy szavazás szerint. Az amerikai elnök a világ legstílusosabb embere - derül ki egy friss felmérésből.

Brad Pitt a Becstelen brigantyk című Tarantino-filmben! képgaléria

2009.06.17 19:20rtlbulvar.hu

Ezzel Barack Obama maga mögé utasította Brad Pittet, mert ő csak második a listán.

–" Az elnöknek kitűnő a stílusérzéke, pedig ez nem jellemző a politikusokra." – magyarázza az eredményt Jonathan Heilbron, a 3000 főn végzett felmérést megrendelő cég igazgatója.

" Brad Pitt is annak köszönheti előkelő helyezését, hogy szmokingban ugyanolyan lehengerlő tud lenni, mint szakadt farmerben. A harmadik helyet természetesen David Beckham szerezte meg, a negyediket a 007-es Daniel Craig, az ötödiket Al Pacino. Brad biztosan nem kap sírógörcsöt az eredmény miatt, mert egy másik felmérés őt hozta ki győztesnek. "

A közelgő Apák Napja tiszteletére egy cég azt a kérdést tette fel a hölgyeknek, ki az a családapa, akit legszívesebben látnának alsóneműben. Itt Brad lett az első, megelőzve Matthew McConaugheyt, Hugh Jackmant és Will Smith-t.

Barack Obama csak az ötödik lett, talán mert elnöki pozíciójához méltatlan, hogy valaki gatyában képzelje el őt. Brad Pittet legközelebb egyenruhában láthatjuk a Becstelen brigantyk című Tarantino-filmben.

(Inglourious Basterds – hazai bemutató: 2009. augusztus 20.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.