Brad Pitt a főszereplő Tarantino filmjében!

Angelina Jolie és Brad Pitt meghitten randiznak Cannes-ban!

Angelina Jolie és Brad Pitt megérkezett Cannes-ba. A sztárpár kedden a Michelangelo nevű étteremben vacsorázott, korábban pedig a Croisette-n is megjelentek.

Randiztak! Angelina és Brad Cannes-ban! képgaléria

2009.05.20 17:00ma.hu

Angelina Jolie és Brad Pitt megérkezett Cannes-ba. A sztárpár kedden a Michelangelo nevű étteremben vacsorázott, korábban pedig a Croisette-n is megjelentek. 

Brad Pitt a főszereplője Quentin Tarantino legújabb filmjének, a Becstelen brigantyknak. A filmet a fesztivál hivatalos versenyprogramjában mutatják be.

A randi oka lehet, hogy az a tény volt, hogy sok fontos dologról kell beszélnie Brad-nek és Angi-nek..például a titkos találkákról, amiket Brad ex-nejével, Jennifer Aniston-nal bonyolított le. Minden egy részeg telefonhívással kezdődött, ezután Brad Pitt állítólag minden nap beszélt az exnejével. 

A Now magazin korábban ugyanis arról számolt be, hogy a sármos színész mostanában egyre jobban összemelegedik a volt feleségével! A csinos, negyvenéves Jennifer Aniston sosem tudta igazán kiheverni, hogy a férje öt éve elvált tőle. 

Több alkalommal be is vallotta, hogy örökké szeretni fogja. Sőt, ma is meghallgatja egykori hangüzeneteit és elolvassa a leveleit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.