Időre van szükségem - mondta Pitt...

Képek - Hoppá! Egyedül repült el: Brad-nek elege van Angelinából

Újabb hét, újabb "Brangelina-sztori" - A legújabb információk szerint meglehetősen viharos mostanában a Jolie-Pitt páros kapcsolata! Olyannyira, hogy Brad-nél betelt a pohár, és faképnél hagyta a kedvesét hat gyermekükkel.

Árulkodó képek: Brad Pitt egyedül érkezett Franciaországba képgaléria

2009.04.21 11:25ma.hu

Nem volt túl nyugodt a légkör mostanában Angelina Jolie és Brad Pitt otthonában - Úgy tűnik, a szép színésznő máig nemigen tudta kiheverni, hogy nemrég félreérthető helyzetben kapta rajta párját a bébiszitterrel.

A hangulat mindenesetre egyre feszültebb lehetett, nem beszélve arról, hogy hat gyermekük folyamatos odafigyelést kíván a sztárpártól.

Angelina és Brad: lassan oda a boldogság?

Állítólag húsvét előtt újabb komoly vita ütötte fel a fejét. Ezt követően Brad Pitt repülőre ült, és meg sem állt Franciaországig - a családnak itt is van egy szép birtoka.

A Marseilles-i repülőtér egyik dolgozója valóban látta az egyedül érkező színészt. Pitt egyik barátja pedig azt nyilatkozta az In Touch magazinnak, hogy a birtok megtekintése csak ürügy volt a sztárnak arra, hogy elhúzhassa a csíkot.

A közvélemény úgy tudja, hogy franciaországi otthonuk ügyeit intézte Pitt - valójában csak egy kis szabad levegőre vágyott!

Méghozzá távol Angelinától. Az ismerős szerint már kevéske együtt töltött idejükbe is beférkőzik a féltékenykedés, a harag, és Brad ezt már nehezen tudja elviselni - kotyogta el az ismerős az In Touch-nak.

Aggodalomra az is bőven ad okot, hogy úgy hírlik, közös hálószobában azóta sem éjszakázik a pár, hogy Jolie a bébiszitter-ügy miatt kitessékelte onnan a párját.

Nemrég olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint Jolie ismét terhes, s a hetedik babától reméli a páros a kapcsolat rendbehozását.

De olyan információkról is hallani lehetett, hogy Angelina a kedvese fejéhez vágta: jobb volna, ha mindketten szerető után néznének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.