A legjobbkor érkezik a bébi

Képek - Már jön! Brad és Angelina utolsó reménye a hetedik baba?

Mióta megszületettek vér szerinti gyermekei, Angelina Jolie-ről igen gyakran felröppen a pletyka, hogy ismét várandós - Bár az utóbbi időben gyakran vitázott a párjával, a hírek szerint tényleg érkezik az új bébi.

Aranyos képek: Angelina és Brad a nagyobb gyermekeikkel képgaléria

2009.04.16 10:05ma.hu

Időről-időre szárnyra kel a hír a szép színésznő terhességéről, hiszen Angelina Jolie és kedvese, Brad Pitt az elmúlt időszakban igencsak "belehúztak".

Az örökbefogadott Maddox és Zahara után érkezett első közös gyermekük, Shiloh, majd egy újabb adoptált kisfiú, Pax Thien után az ikerpár: Vivienne Marcheline és Knox Leon.

Angelina tényleg terhes - hirdeti a Star

A páros sosem tagadta, nincs ellenükre a további gyermekáldás sem - akár egy focicsapatnyi gyerkőc is jöhet.

Egy Star magazinnak nyiltakozó bennfentes szerint most valóban úton a hetedik baba!

Mégpedig éppen jókor, hiszen az utóbbi időben igen sokat lehetett hallani arról, hogy Angelina és Brad között gond ütötte fel a fejét.

Éles vitáik egyik oka a féltékenység volt: Pitt-et állítólag félreérthető helyzetben kapta rajta Jolie, a bébiszitterrel. A lányt elküldték, a színész pedig időre kiszorult a hálószobából!

Még olyan pletyka is szárnyra kelt, miszerint Angelina már közölte a párjával: jobb lenne, ha mindketten szeretőt tartanának...

Mindenesetre a Jolie-Pitt pároshoz közelálló másik forrás is megerősítette, hogy bővül a família. Elmondása szerint Pitték már régóta próbálkoztak, hogy megfoganjon az újabb gyermek.

Ismerőseik szerint Angelina teljesen kikészült, amikor megtudta: éppen most, ebben a zavaros időszakban "kopogtat" a baba.

Az ismerős a Star-nak elmondta, hogy a színésznő két és fél hónapos terhes. De Brad-nek csak akkor szólt, amikor az hazaérkezett a New Orleans-i forgatásról.

A páros barátai is őszintén remélik, hogy az újabb baba új lendületet ad Angelina és Brad mostanában igen megtépázott kapcsolatának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.