Összerogyott a kamerák előtt a színésznő!

Képek - Durva! Angelina Jolie ájultra fogyta magát?

Úgy tűnik, a csinos színésznőnek görbe a tükre - Az elmúlt időszakban több aggódó ismerős is azt nyilatkozta, Angelina Jolie vészesen lefogyott, ám most bebizonyosodott: kegyetlen diétán él!

Angelina Jolie a Salt forgatásán képgaléria

2009.04.09 11:30ma.hu

Legújabb, Salt című filmjét forgatja Angelina Jolie. Egy CIA-ügynököt alakít, aki állandóan váltogatja álcáit.

Amikor megvádolják, hogy kémkedik az oroszoknak, saját kollégái elől kell menekülnie.

Az interneten terjedő hírek szerint a szép színésznő a nem túl kímélő forgatás egyik jelenetében egyszerűen összeesett! Elveszítette az eszméletét, és a földre rogyott.

Angelina a Salt forgatásán, szőkén

Bár Jolie szóvivője tagadja, hogy ilyesmi történt volna, kollégái és ismerősei már régóta aggasztónak tartják Angelina mániákus fogyókúráját.

Állítólag mindössze huszonegy napot adott magának arra, hogy megszabaduljon plusz kilóitól.

Csak citromlevet, juharszirupot és cayenne borsot vesz magához. Eközben pedig futkos hat gyermeke körül, ami nem kis megterhelést jelent, különösen munka mellett.

A Salt készítői állíólag már azért rettegnek, nehogy a legyengült színésznő komoly sérülést szenvedjen a forgatás alatt!

Egyáltalán nem csoda, hogy Angelinának egyre fogy az energiája - pedig új filmjéből sem hiányoznak a kemény akciójelenetek, s ezekhez bizony nem ártana egy kis állóképesség...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.