Brutális és veszélyes fogyókúrába kezdett a sztár!

10 kilót fogyott! Nagyon aggódnak Angelina Jolie egészségéért!

Angelina Jolie legújabb filméjnek készítői aggódnak a szép színésznő egészségi állpotáért a Salt című film készítői. A színésznő a filmben egy CIA-ügynököt alakít, és a hitelesség kedvéért úgy döntött, hogy tíz kilótól szabadul meg.

Aggódnak! Döbbenetes jelenteket csinál, de közben fogyózik! képgaléria

2009.03.25 11:45ma.hu

A kilóktól Angelina nem túl egészséges módon mindössze 21 nap alatt kíván megszabadulni. Ezt egy őrült diétával akarja elérni, amelynek a lényege, hogy csak citromleven, cayenne borson és juharszirupon él. 

Csakhogy az extrém fogyókúrától olyan gyenge, hogy néha a készítők attól félnek, megsérül a nehezebb jelenetek forgatása közben – árulta el az egyik bennfentes. 

A brutális diéta a szervezetét nagyon megterheli, egyre kevesebb energiája van a jelentek, viszont jó erőnlétet és koncentrációt igényelnek. nem csoda hát, hogy a stáb tagjai pánikolnak. – írja aBlikk.

A filmben ugyanis van néhány kifejezetten veszélyes jelenet, melyet Angelina bátran forgat le, ám az éhezéstől el van gyengülve. Legutóbb olyan jelenetnek lehettünk tanúi, amikor Angelina egy iszonyatosan magas épület faláról lógott lefelé és kapaszkodott! 

Angelina az egyik pillanatban, a Washingtoni forgalomban szaladt, a következő pillanatban egy New York-i épület oldalán, szétrobbanó ablakok között kapaszkodott.
 
A 33-éves színésznő a “Salt” című akciófilmben egy CIA alkalmazottat alakít, akit megvádolnak azzal, hogy egy orosz alvó ügynök, így az egyetlen célja hogy bebizonyítsa ártatlanságát. A jelenetben térdein csúnya sérülés látható. 

A Hollywoodi színésznő látványa ledöbbentette a járókelőket, amint éppen a gépjárművek között szökell, a statiszták tömege és a daruról filmező operatőr jelenléte felforgatta a főváros nyugalmas hétköznapjait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.