Látta már a sztárt ilyen állapotban?

Képek - Angelina Jolie-t bilincsben vitték el a rendőrök!

Rendőrök vették körül és vezették el bilincsbe verve a szép színésznőt - rengeteg érdeklődő és újságíró sereglett köréjük. Vajon mi történhetett?

Angelina Jolie-t elvitték a rendőrök! képgaléria

2009.03.19 10:50ma.hu

A CIA-nek dolgozó Angelina Jolie-t mint orosz kémet fogják el. De nem kell megijedni!

Csupán Salt című, most készülő mozifilmjében kapják el a rendőrök a színésznőt. Jolie egy, Evelyn Salt nevű CIA-ügynököt alakít, aki folyton váltogatja álcáit. Menekülnie kell saját kollégái elől, amikor megvádolják, hogy az oroszoknak kémkedik.

A gyerekekre olykor Brad Pitt ügyel

A minap forgatták New York-ban a jelenetet, melyben elvezetik és a hatalmas tömegen keresztül a rendőrautóhoz viszik a sztárt.

A valóságban is nagy érdeklődést kiváltó jelenetet a Park Avenue közelében vették fel a Nagy Almában.

A 33 esztendős Angelina, aki a filmben szőkén is látható, itt éppen fekete parókában feszít és megadóan tűri a rendőri intézkedést.

Partnerét - főnökét - Liev Schreiber alakítja. A Salt várhatóan 2010-ben kerül a mozikba.

Miközben egyébként Angelina forgat, Brad Pitt-el közös hat gyermekükre a sármos papa vigyáz.

A népszerű házaspár életében nehezen elkerülhető, hogy ne csak egyikük legyen a csemetékkel. Hiszen Brad-nek és Jolie-nak is akad munkája bőven. Egy biztos: felkérésekből nincs hiányuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.