A színésznő lecsap a hatgyermekes apára?

Képek - Jolie tombol: Natalie Portman szeretővé tenné Brad Pittet!

Nem elég, hogy a hírek szerint jó ideje gondok vannak Angelina Jolie és Brad Pitt között, úgy hírlik, az álompár kapcsolatának válságára most "Amidala hercegnő" is rátett egy lapáttal.

Natalie Portman, a "gaz csábító"? képgaléria

2009.04.14 10:35ma.hu

Csőstül jön a baj - Állítólag alig csitult el az egyik, máris újabb vita ütötte fel a fejét Angelina Jolie és Brad Pitt között!

A szép színésznő már azt is nehezen nyelte le, hogy a párját rajtakapta meglehetősen félreérhető helyzetben a babysitterükkel.

A lányt kidobta a házból, Brad pedig a hírek szerint hosszú ideig külön szobában aludt...

Natalie és Brad - Van oka Jolie-nak féltékenykedni?

A munka és a hat gyermek körüli teendők miatt egyébként is túlterhelt Angelinának mindez már nagyon sok volt, és most itt az újabb hír, ami miatt a színésznő teljesen kiborult - állítja a páros egyik ismerőse.

A gyönyörű Natalie Portman ugyanis legújabb filmjéhez egyenesen Pitt-et szeretné a szeretőjévé tenni: személy szerint őt kérte fel, hogy játssza el a szerepet.

Angelina besokallt, állítólag azonnal Pitt-nek esett, mert véleménye szerint flörtbe bonyolódott Portman-nel! Brad nem is rejti véka alá, hogy okosnak és nagyon vonzónak találja A másik Boleyn lány sztárját.

Nem hiába aggodalmaskodik Angelina, hiszen jómaga is a Mr. és Mrs. Smith forgatásán melegedett össze Pitt-el.

Natalie Portman pedig jelenleg szingli, legalábbis mostanság nem áradozik arról, hogy valakibe nagyon szerelmes lenne.

Legutóbb mellesleg a szintén nős Sean Penn-nel hozták hírbe - a pletykák szerint egy szállodában töltöttek el intim perceket kettesben...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.