Újra szingli a gyönyörű színésznő

Képek a románcról: Natalie Portman hirtelen szakított!

Amidala hercegnő és legutóbb Boleyn Anna után most új szerepbe kerül Nataile Portman: újra meg kell tanulnia szingliként élni.

Natalie Portman és Devendra Banhart románca képekben képgaléria

2008.09.25 11:45ma.hu

Természetesen egyáltalán nem biztos, hogy ez ellenére van a csinos színésznőnek, mint ahogyan az sem, hogy sokáig egyedül marad...

Natalie Portman és kedvese, a folk-rocker Devendra Banhart kapcsolata véget ért - értesült a People.

Itt még együtt: Natalie és Devendra

A 27 éves színésznő akkor ismerkedett meg a vele egyidős zenésszel, amikor felkérést kapott, hogy játsszon a zenekar Carmensita című videoklipjében - mindez márciusban történt.

Nem sokkal később fény derült rá, hogy Natalie és a rocker együtt járnak, hiszen New York-ban a nyílt utcán csókolóztak hevesen.

Nem tudni, mi vetett véget hirtelen a románcnak, de annyi bizonyos, hogy nem is olyan rég még együtt utazott a páros Cannes-ba és Izraelben is együtt jártak az elmúlt időszakban.

A szép színésznő, úgy hírlik, még el is költözött átmenetileg New York-ból, hogy minél többet a párja mellett lehessen Kaliforniában, s egy ismerőse szerint Natalie még senkihez sem kötődött ennyire...Mi történhetett?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.