A két csinos sztár együtt jár...

Natalie Portman és Scarlett Johansson szereti egymást! - Képekben!

Remekül kijön egymással Natalie Portman és Scarlett Johansson, mióta testvéreket alakítottak A másik Boleyn-lány című filmben - A két színésznőn van mit bámulni a vásznon...

Natalie és Scarlett a tévéshow-ban - Hát nem gyönyörűek? képgaléria

2008.02.14 12:30ma.hu

A Csillagok háborújának hercegnője, Natalie Portman és a Woody Allen által napjaink Marilyn Monroe-jának nevezett Scarlett Johansson volt a minap a The Today Show vendége - adta hírül az egotastic.

A két lány együtt szerepel a hamarosan mozikba kerülő A másik Boleyn-lány című filmben, mely VIII. Henrik és felesége, illetve sógornője kapcsolatát mutatja be. Natalie Portman Boleyn Anna, míg Scarlett Johansson Mária szerepében látható - VIII. Henriket Eric Bana személyesíti meg.

Mióta testvéreket kellett alakítaniuk, a két színésznő igen bensőséges viszonyba került egymással. A forgatások óta is számos programot szerveznek együtt, a tévéshow-ban vidáman nevetgéltek a műsorvezető kérdésein. A nézők meggyőződhettek róla: a két színésznő az életben legalább annyira gyönyörű, mint a filmvásznon.

Natalie Portman és Scarlett Johansson nem először játszik egyébként történelmi filmben. Úgy tűnik, mindkettőjüknek testhez álló a múltbéli figurák megformálása - Scarlett igen meggyőzően személyesítette meg a Leány gyöngy fülbevalóval női főhősét, aki szolgálólányként beleszeret festő gazdájába, Vermeer-be.

Natalie Portman-t legutóbb szintén egy történelmi filmben láthattuk, mégpedig igen hasonló témában: ő a zseniális spanyol festő, Francisco Goya modelljét alakította a Goya kísértetei című drámai műben.

A másik Boleyn-lány történetét nálunk is sokan várják kíváncsian, ám még nem lehet tudni, mikor érkezik meg a magyar mozikba az izgalmas történelmi dráma.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.