Scarlett Johansson támogatja

Natalie Portman házasságellenes, de AIDS teszt párti - Képek!

A Csillagok Háborújának színésznője kijelentette, neki nincs szüksége ahhoz hivatalos papírra, hogy boldog legyen valakivel. Viszont az óvatos párkapcsolat kialakítást elengedhetetlennek tartja.

Szexis képek Natalie Portmanról! képgaléria

2008.02.13 14:06ma.hu

A szinglin is boldog sztár Natalie Portman szerint: „ Monogám típus vagyok, de nem igazán hiszek a házasságban. Utálom ha valamire kényszerítenek az akaratomon ellenére, így a hivatalos papírok sem érdekelnek, a szabadság a legfontosabb. De nem a szabadosság, még egy alkalomra sem! Az AIDS tesztet nagyon fontosnak tartom, ha valaki intim kapcsolatot létesít egy idegennel. 

Natalie barátnője, a szintén világsztár Scarlett Johansson – aki a pletykál szerint most Ryan Reynolds barátnője - , szintén monogám típus és AIDS teszt párti. Scarlett a W Magazinnak ezt nyilatkozta: „ Nem hiszem, hogy az emberek többsége alapvetően monogám természetű volna. Természetesen nem gondolom, hogy le lehet élni egy teljes életet monogámként, én magam sem tudnám megtenni valószínűleg. De nagyon óvatosan kezelem a párkapcsolataimat, nem megyek bele soha semmibe meggondolatlanul.” 


Natalie Portman még hozzátette: „Emlékszem, volt idő, amikor évente kétszer is megcsináltattam az AIDS tesztemet, ma már ezt lecsökkentettem évi egy ellenőrzésre. De egy szingli embernek ez szerintem fontos, úgy gondolom, ez a legkevesebb, amit elővigyázatosságból megtehet valaki.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.