Szerelem miatt pakol a színésznő

Szexi fotók - Natalie Portman-t a vágy űzi New York-ból!

Natalie Portman otthagyja szülővárosát és Amerika nyugati partjára költözik, hogy közelebb legyen kedveséhez.

Natalie Portman gyönyörű és mindig más! képgaléria

2008.07.24 10:00ma.hu

A 27 éves színésznő márciusban találkozott Devendra Banhart rockerrel a zenész videóklippjének forgatásán. A forgatás napja óta a pár elválaszthatatlan. 

Mivel New York és Kalifornia eléggé messze van egymástól, Portman úgy döntött, elköltözik szülővárosából, hogy minél több időt tölthessenek együtt a zenész malibui otthonában. 

„Devendra nagyon mókás, ijesztően okos, és szerelmes Natalie-ba. Komoly ez a kapcsolat, és úgy tűnik, mindketten nagyon akarják. Még soha nem láttam Natalie-t így kötődni, ragaszkodni valakihez. Nem lepne meg, ha Devendra hamarosan megkérné a kezét” - mesélte egy forrás az US Weekly magazinnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.