Forró csókot váltott a két színésznő!

Natalie Portman lesmárolta Scarlett-et! - Képek a két szexi díváról

Lehetséges, hogy kissé tágan értelmezte filmbéli testvéri kapcsolatát Natalie Portman és Scarlett Johansson? Legutóbbi nyilvános megjelenésük fotói igen meglepték a közönséget...

Natalie és Scarlett csókja a filmbemutatón... képgaléria

2008.02.18 10:00ma.hu

Bemutatókról bemutatókra jár mostanság a két gyönöyrű színésznő, Natalie Portman és Scarlett Johansson. A sztárok A másik Boleyn-lány című filmjüket népszerűsítik, mely várhatóan február 29-én kerül az amerikai mozikba.

A történelmi drámában, mely Philippa Gregory regénye alapján készült, Natalie Portman formálja meg Anna Boleyn-t, akit VIII. Henrik feleségül vesz, majd lefejeztet. Scarlett Johansson pedig a testvérét, Máriát alakítja - aki szintén szerelmi viszonyba bonyolódik a királlyal.

A két színésznő már nem először személyesíti meg történelmi filmek főhősét, úgy tűnik, mindkettejük számára testhezálló a szerep. Ráadásul arcuk, vonásaik alapján tökéletesen elvegyülhetnének a középkori városok lakói között...

Natalie és Scarlett a minap mesélte el egy tévéshow-ban, hogy mióta együtt dolgoztak, kapcsolatuk igen szorossá vált: a legjobb barátnők lettek. Úgy tűnik, hogy közös filmjük berlini bemutatóján ezt sokszorosan be is kívánták bizonyítani...

Miss Portman ugyanis nemes egyszerűséggel szájon csókolással fogadta kolléganőjét, Scarlett-et, akinek szemmel láthatóan nem volt ellenére a dolog...Ejnye, lányok, vajon ezek után milyen közös film következik még...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.