A sztár csak egy nővérről álmodott...

Natalie Portman gyönyörű testvért kapott! - Képek a színésznő új filmjéből

Ritka, hogy két világsztár színésznő annyira jól kijöjjön egymással, mint Natalie Portman és Scarlett Johansson - A csinos színésznők közös filmjük során barátkoztak össze, és mára olyanok, mintha testvérek lennének.

Jelenetek A másik Boleyn-lány című filmből képgaléria

2008.02.20 17:00ma.hu

Natalie Portman olyan nővért szeretne, mint Scarlett Johansson - a gyönyörű színésznő egyke, de a szőke sztárral közös munkájuk során olyan jó viszonyt alakított ki, hogy szívesen elfogadná testvérének!

Portman és Johansson A másik Boleyn-lány című, új történelmi drámában valóban nővéreket alakítanak: Natalie Anna Boleyn-t játssza, akit VIII. Henrik feleségül vesz, majd később, akár a többi nejét, lefejezteti; Scarlett pedig a testvérét, Máriát alakítja, aki szintén szerelmi viszonyba keveredik az uralkodóval.

A hercegnői- vagy királynői szerepben nem először látható Natalie Portman a film londoni bemutatóján úgy nyilatkozott a BANG Showbiz-nek: "Úgy nőttem fel, hogy mindig egy lánytestvérről álmodoztam. Scarlett-tel nagy élmény volt együtt dolgozni, nagyon közel kerültünk egymáshoz a forgatások során."

A szép színésznő hozzátette: "Nővérre vágytam, de persze másmilyenre, mint a filmbéli Mária Anna Boleyn-nek. A történetben ugyanis a két lány verseng VIII. Henrik kegyeiért. Mária simulékonyabb típus, Anna viszont intrikus és hideg. A nővérével is az - valaki, aki hosszú ideje vágyik egy testvérre, nem tud ilyen lenni a valóságban..."

Scarlett és Natalie a filmbemutatón is hasonló stílusú kisestélyiben pompázott - mintha csak összeöltöztek volna. No persze, látva remek viszonyukat, ez nincs is kizárva...

A VIII. Henriket alakító Eric Bana szerencsés fickó, hogy két ilyen bombázóval forgathatott együtt - egy újságíró a bemutatón nem is hagyta ki az alkalmat, arról faggatta, melyik színésznővel volt nagyobb kedve csókolózni. Ám a jóképű színész sejtelmesen csak annyit mondott: "Sosem tudtam választani...."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.