A sztár bugyiját már lehúzták a vásznon...

Meg is mutatja: Natalie Portman szereti a szexet - Nem lett apáca

Érdekes szerepben mutathatta volna meg magát Natalie Portman - Megfelelt volna egy új film főhősének, ám egy dolog visszatartotta a karaktertől: el sem tudja képzelni a cölibátust.

Natalie Portman meztelenül a Hotel Chevalier című filmben! képgaléria

2008.11.28 10:00ma.hu

Mégsem lesz apáca Natalie Portman - Személyisége illett volna a készülő új mozi hőséhez, ám egy fontos szempont visszatartotta a színésznőt attól, hogy rábólintson. Natalie Portman nem érti a cölibátust.

John Patrick Shanley drámaíró műve, a Doubt filmváltozata van tervben, melynek főszerepét, az önmagával komoly érzelmi konfliktusba kerülő apácát Amy Adams játssza majd.

"Natalie Portman-t is megkérdeztük, vállalná-e a karaktert. Nagyon érdeklődő volt, de közölte, hogy van egy problémája. Végül kiderült, az, hogy egyszerűen képtelen megérteni, hogyan fogadhatja el valaki a cölibátust." - árulta el Shanley.

A csinos színésznő álláspontját alátámasztja, hogy bár igen élethű alakítást képes nyújtani bármilyen szerepben, talán szívesebben vállal meztelen jeleneteket, minthogy végig magán tartsa az apácaruhát.

A Hotel Chevalier című filmben például nemcsak a haja szokatlanul rövid, de a ruhája is. A színésznő teljesen kitárulkozik a szexjelenetben...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.