Titkos randi Sean Penn-nel...

Hoppá! Natalie Portman-nel töltött intim perceket a nős színész?!

Nem lehet irigyelni mostanában a sármos Sean Penn nejét - Az ötvenes színészt legutóbb Lindsay Lohan-nel hozták hírbe. Most pedig állítólag csinos barna kolléganője igézte meg!

Natalie Portman gyönyörű és mindig más! képgaléria

2009.03.27 12:00ma.hu

Nem bír magával Sean Penn? Madonna egykori férjura nem sokban különbözik a mostanság állandó hódításaival címlapon szereplő popdívától.

A különbség csak az, hogy míg Sean nős, Madonna már elvált asszonyként csavarja el fiatal pasik fejét...

Penn-t nemrég a cserfes Lindsay Lohan-nel látták többször is együtt, aki köztudottan nem veti meg a férfinépet. Róluk később elhallgattak a pletykák, de jött LiLo helyett más...

Sean és Natalie egy pár...?

A csinos Natalie Portman-nel állítólag már az Oscar gálát követő partin sokat járkált le-fel a színész. Úgy tűnik, a barátság nem korlátozódott csak a nyilvános rendezvényre.

Sean Penn-t és a színésznőt ugyanis egy szemtanú meghitt vacsora közben is észrevette a Sunset Tower szállóban. Akadt még néhány informátor, egyikük szerint korábban is együtt étkeztek, de akkor a Milk című alkotás írójával, Dustin Lance Black-kel hármasban.

Csakhogy később már kettesben távoztak, mégpedig egy igen forró csókot követően, és azzal a lifttel mentek el, amely a szobákhoz visz, illetve a medencéhez.

Később a szemtanú követni kezdte az ismét felbukkanó párost, és egy privát erkélyen látta őket viszont: állítása szerint Penn és Portman zavarba jöttek, amikor megpillantották...

Egy harmadik ember, aki szintén látta a párost a Sunset Tower-ben, alátámasztja, hogy valóban ott töltött egy romantikus vacsorát a pár.

Sean Penn szóvivője azzal igyekezett kimagyarázni a sztár esetét, hogy nincs saját lakása Los Angeles-ben, ezért szállt meg a hotelben hosszabb időre. A továbbiakat azonban nem kommentálta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.