Mégis szétmegy a Penn házaspár

Sean Penn felesége visszatér volt pasijához

Számos egymásnak gyökeresen ellentmondó híresztelés után úgy tűnik, hogy végre tisztán lehet látni, hogy mi is történik Sean Penn és neje, Robin Wright Penn háza táján. A színésznő ugyanis, rendező férje társaságát mellőzve, egy korábbi barátjával, Jason Patric-kel tölti napjait, és a hírek szerint már beadta a váláshoz szükséges papírokat.

2008.03.02 10:11ma.hu

Bár Penn és felesége, Robin 11 évig éltek boldog házasságban, mindez szertefoszlott azon a karácsony előtti éjszakán, amikor egy Squaw Valley-i hotelben Robin részegen, és ami még rosszabb, két mezítelen orosz hölgy társaságában találta férjét. Bár az esemény megtörténtét mindkét fél hetekig tagadta sajtóközleményeiben - az orosz lányokat nem kérdezte senki -, úgy tűnik, végül megunták a titkolózást.

A szakítás után Sean Penn, aki az Emile Hirsch és Vince Vaughn főszereplésével készült Út a vadonba című filmjével zajos kritikai sikert aratott - a szabadeséses ejtőernyőzésbe fojtotta bánatát, míg Robin Wright Penn, akit nemsokára újra csak Robin Wrightnak hívnak majd, régi kedveséhez menekült, két tinédzser gyermeküket pedig felváltva nevelik majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.