Elismerést kapott a két tapasztalt színész

Képek - Meryl Streep és Sean Penn a legjobb főhősök!

Az amerikai film- és televíziós színészek egyesülete idén Meryl Streep-nek ítélte a legjobb női, Sean Pennek pedig a legjobb férfi főszereplő díját.

Örömittas sztárok - Képekben a Screen Actors Guild gála képgaléria

2009.01.26 10:25MTI

Az amerikai film- és televíziós színészek egyesülete (Screen Actors Guild/SAG) idén Meryl Streep-nek ítélte a legjobb női, Sean Pen-nek pedig a legjobb férfi főszereplő díját.

A legjobb teljes szereposztásért járó díjat a Gettómilliomos (Slumdog Millionaire) című film kapta meg mozi kategóriában a vasárnapi Los Angeles-i díjkiosztón.

Kate Winslet-et ismét díjazták!

Meryl Streep a Kétely, Sean Penn pedig a Milk című, Harvey Milkről, egy amerikai meleg politikusról szóló életrajzi drámában nyújtott alakításával érdemelte ki a legjobb főszereplőnek járó elismerést.

A legjobb férfi mellékszereplőnek Heath Ledger (A sötét lovag) bizonyult, a legjobb női mellékszereplő díját pedig Kate Winslet (A felolvasó) viheti haza.

A SAG által kiosztott díjak az Arany Glóbusz mellett az Oscar-díjak egyik legmegbízhatóbb előrejelzőjévé nőtték ki magukat.

Idén február 22-én adják át 80. alkalommal az Amerikai Filmakadémia arany szobrocskáit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.