Mamma Mia!

Meryl Streep lábában benne van a bugi

Meg fognak lepõdni a Mamma Mia! címû musicalfilm nézõi, ugyanis az 58 éves Meryl Streep úgy ropja benne, mint egy versenytáncos.

2008.06.21 11:50UIP

Mi több, a kétszeres Oscar-díjas színésznõ merész tornagyakorlatokat is végez, amelyek alapján simán fölvennék az amerikai ritmikus sportgimnasztika-válogatottba. A film elõzetesei alapján néhány kritikus annyira elcsodálkozott, hogy fölvetette: Meryl jeleneteiben esetleg a számítógép segítségét kérték a produkció alkotói...

A Mamma Mia az azonos címû, ABBA-slágereket felvonultató musical alapján készült. Középpontjában egy dilemma, pontosabban trilemma áll: egy fiatal lány az esküvõjére készül, de aggasztja, hogy még mindig nem tudja, három potenciális jelölt közül ki az édesapja.

Hajdanán kikapós édesanyja (Streep) ugyanis egyszerre három férfival járt (Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgard), amikor a leány fogant. A menyasszony ezért elhatározza, fényt derít a titokra... (Mamma Mia! - hazai bemutató: 2008. július 31.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.