A színésznő cicije lett a téma

Képek: Kate Winslet mellétől ájult el Oprah Winfrey!

Nem tudni, valójában mennyire érezhette kellemetlenül magát a csinos Kate Winslet, amikor a népszerű Winfrey-showműsor főként természetes kebleiről szólt...

De hogy is festenek ezek a Kate Winslet-mellek? képgaléria

2009.01.16 09:48ma.hu

Oprah Winfrey percekig nem tudta "feldolgozni" Kate Winslet melleinek látványát - Hosszú percekig áradozott arról, milyen jó dolog, hogy akadnak még Hollyowood-ban olyan színésznők is, akik nem műkeblükkel domborítanak a kamerák előtt...

A sztárműsorvezető vendége az újdonsült Golden Globe-díjas színésznő volt, akit a Revolutionary Road című film kapcsán - melyben ismét együtt játszott Leonardo DiCaprióval - hívtak meg a talkshow-ba.

Kate és Oprah a show-ban - Fotó: The Superficial

Kate Winslet kissé zavarba jött a kebel-témától, s csak annyit mondott, ő valóban nem érzi rosszul magát és nem görcsöl azon, ha meztelenül kell mutatkoznia egy filmben.

Ráadásul Leóval már korábban is szerepeltek túlfűtött jelenetben, a Titanic-ban.

Az sem mellékes, hogy Winslet jelenlegi férje, Sam Mendes volt az alkotás rendezője - igaz, DiCaprio nemrég elárulta, kissé kellemetlen volt számára a forgatáson, hogy a párja orra előtt kellett csókolóznia Kate-tel!

Halle Berry, akinek bizony nagyobb problémát okoz ruha nélkül megjelenni a filmvásznon, kifejezte irigységét is Winslet talpraesettsége láttán.

A csinos színésznő azonban úgy reagálta le a dolgot, jobban örülne, ha a filmjei, és nem teste miatt sárgulna Berry.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.