Brad kedvese sokszor kerül veszélyes helyzetekbe!

Képek! Angelina Jolie titkos küldetése!

Jolie legújabb szerepe szerint egy titkosügynököt alakít, így nem meglepő, hogy mindenféle merész helyzetben láthatjuk. Hat gyermeke is legtöbbször csak akkor találkozik vele, ha Brad Pitt elviszi őket a forgatásra.

Angelina halálos veszélyben a forgatáson! képgaléria

2009.04.28 14:20rtlbulvar.hu
Angelina új filmjében!

A forgatás első heteiben még szőke hajjal láthattuk, most pedig újra barna, de nem végleg a változás, csak amíg viseli a parókát. Szerepe nemcsak változatos haja miatt sokoldalú, a 33 éves sztárt egy száguldó kamion tetején is láthatjuk. 

A helyszínen készült fotók alapján Angie ismét izgalmasatt alkotott, de egy kicsit még várnunk kell a filmre, hiszen csak jövőre mutatják be az Egyesült Államokban. 

Addig pedig be kell érnünk néhány fényképpel...

Angelina nem csak filmjei és színészi teljesítményei miatt van reflektorfényben, hanem párkapcsolata miatt is… 

Állítólag most kiderült, hogy a színésznő újra adoptálna, de már nem érdekli a párja véleménye: nem vele fogad örökbe! A legutóbbi hírek szerint a szép színésznő és párja közt igencsak megromlott a viszony. Brad Pitt a közelmúltban egyedül utazott el Franciaországba, azzal az ürüggyel, hogy ottani birtokukon ügyeket intézzen. 

A hírek szerint azonban nem tett le róla, hogy hetedik gyermeket fogadjon örökbe. Állítólag Brad nem rajongott az ötletért, legalább egy évet várt volna még ezzel. 

De Jolie-t ez már nem hatja meg. Eldöntötte: bátyjával, a homoszexuális James Haven-nel adoptálja az új kicsit! Hogy mit szól ehhez Brad Pitt, az jó kérdés - a jelek szerint mindez Angelinát tökéletesen hidegen hagyja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.