Párja magasról tesz Pitt véleményére!

Durva fordulat: Másik pasival fogad örökbe Angelina Jolie!

Lehet, hogy az elmérgesedett lassan már enyhe kifejezés lesz arra a helyzetre, ami Brad Pitt és Angelina Jolie közt kialakult?- A színésznő újra adoptálna, de már nem érdekli a párja véleménye: nem vele fogad örökbe!

Aranyos képek: Angelina és Brad a nagyobb gyermekeikkel képgaléria

2009.04.27 10:40ma.hu

A legutóbbi hírek szerint a szép színésznő és párja közt igencsak megromlott a viszony.

Brad Pitt a közelmúltban egyedül utazott el Franciaországba, azzal az ürüggyel, hogy ottani birtokukon ügyeket intézzen.

Ám az ismerősök szerint csak egy kis szabad levegőre vágyott, távol Angelinától! Jelenleg eszerint a színésznő áll helyt a munka és a gyermeknevelés terén is, pátyolgatva hat csemetéjüket.

Angelina a bátyjával James-szel

A hírek szerint azonban nem tett le róla, hogy hetedik gyermeket fogadjon örökbe. Állítólag Brad nem rajongott az ötletért, legalább egy évet várt volna még ezzel. De Jolie-t ez már nem hatja meg.

Eldöntötte: bátyjával, a homoszexuális James Haven-nel adoptálja az új kicsit!

Hogy mit szól ehhez Brad Pitt, az jó kérdés - a jelek szerint mindez Angelinát tökéletesen hidegen hagyja.

A helyzet azóta különösen paprikás a sztárpáros tagjai között, mióta Jolie egy alkalommal hazatérve félreérthető poícióan találta párját a bébiszitterrel.

Pitt állítólag a lány nyakát masszírozta. Nem is soká maradta a színésznő által rendezett jelenet után a házban, Brad-et pedig a közös hálóból parancsolta ki Angelina.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.