Az álompáros felrúgta korábbi megállapodását?

Szétszakad a család- Angelina Jolie és Brad Pitt különválnak!

Kettéválnak Angelina Jolie és Brad Pitt útjai...legalábbis úgy tűnik, hogy néhány hét erejéig biztosan máshol tartózkodik a pár, akik sok viszontagságon mentek keresztül az elmúlt időkben.

Pitt és Jolie együtt Cannes-ban....ez csak a látszat volt? képgaléria

2009.06.03 15:30MTI

Miközben Angelina Jolie továbbra is New Yorkban forgatja legújabb, Salt című moziját, Brad Pittet hamarosan Los Angelesbe köti a munka: nyáron elindulnak Moneyball című filmjének forgatási munkálatai Kaliforniában. 

Bár Angelina Jolie és Brad Pitt néhány éve megegyezett abban, hogy hat gyermekük miatt soha nem vállalnak egyszerre munkát, úgy tűnik, most egy időre mégis kettészakad a népes sztárcsalád.

A család!

A Jolie-Pitt páros kapcsolatáról az elmúlt hónapokban egymásnak ellentmondó hírek láttak napvilágot…többen már a végleges szakításról beszéltek, ám a pár mindenkit meglepett a Cannes-i Filmfesztiválon, ahol el sem engedték egymást és úgy turbékoltak mint egy tinipár.
 
Ugyanakkor egyes források szerint a Cannes-i turbékolás csak a külvilágnak szólt, a kulisszák mögött, a hotelben többen is szem- és fültanúi voltak egy csúnya veszekedésnek Jolie és Pitt között.
 
A napokban az is súlyosbította Angelina helyzetét, hogy megsérült új filmje, a Salt Long Island-i forgatásán. 

Angelina szerencsére csak könnyebb sérülést szenvedett, az arcán egy kisebb seb keletkezett, de a biztonság kedvéért kórházba vitték kivizsgálásra. 

- "Ma reggel egy jelenet felvételekor Angelina Jolie egy apró sérülést szenvedett. Elővigyázatosságból kórházba szállították, hogy kivizsgálják" - adta ki hivatalos közleményben a produkciós iroda. 

A TMZ információi szerint a színésznő beverte a fejét, s a két szeme között felszakadt a bőr, ennél komolyabb bajról azonban szerencsére ők sem tudnak.

Tudja meg, miért fenyegetőzött öngyilkossággal a gyönyörű Angelina!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.