"Jolie egy féltékeny, dörzsölt hazudozó"

Szexi képek - Durva! Angelina elcsábította az anyja pasiját?

Megdöbbentő információkat közöl a szép színésznőről egy bennfentesre hivatkozva a Star magazin - A hírek szerint két leleplező könyv is készülőben van, a hamarosan napvilágot látó sztorik pedig igencsak rossz színben tüntetik fel Angelina Jolie-t.

A stílus változó, de Angelina Jolie mindig gyönyörű! képgaléria

2009.05.08 09:20ma.hu

Csak azért vadászta le a nős Brad Pitt-et, mert rokonléleknek tartotta és igazi, multikulturális családot hozott létre vele.

Angelina Jolie még akkor sem riad vissza más párjának az elhalászásától, ha az történetesen saját anyjának a barátjáról van szó - mondta el a Star magazinnak egy informátor, aki a jelek szerint részleteiben ismeri a színésznő múltját.

A sztár édesanyja, Marcheline és Angelina

Angelina egy féltékeny, dörzsölt hazudozó, aki alaposan kitervelte, hogyan fogja elcsábítani Brad Pitt-et a feleségétől, Jennifer Aniston-tól - hangzott el a megdöbbentő kijelentés a Star-nak nyilatkozó bennfentes szájából.

"De ez még semmi - tette hozzá -, hiszen aztán Brad-et is megcsalta egy női rocksztárral, sőt, régen még a saját anyja kedvesét is megkörnyékezte!"

Úgy tűnik, mindez csupán néhány azok a sokkoló történetek közül, melyekkel a hírek szerint hamarosan leleplező könyvben jelentkeznek a szerzők.

Két kötet is íródik, az egyiket a Tom Cruise-féle önéletrajzot is jegyző Andrew Morton, a másikat Angelina Jolie korábbi testőre, Mickey Brett készíti.

Angelina és párja, Brad Pitt csókot vált

Az általuk megismert tények bizony nem vetnek jó fényt a népszerű színésznőként és irigyelt édesanyaként ismert Angelinára. Sőt!

Külön érdekődésre tarthat számot a részlet, mely arról szól, hogy a tinédzser Angelina egy, az anyja és annak kedvese közt lezajlott veszekedés után elcsábította a mama barátját is.

Az informátor szerint édesanyja később megbocsátott Jolie-nak, aki megbánta a tettét.

A Star magazin szerint Mickey Brett ex-testőr könyve is izgalmasnak ígérkezik.

Ha valaki, ő mindent tud Brad Pitt és Angelina kapcsolatáról, és a jelek szerint ez bővelkedik szaftos részletekben...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.