Jolie nem vonul vissza, ám imád anya lenni!

Nincs nyugalma! Még a kádban is zaklatják Angelinát!

Angelina Jolie a Das neue Blatt című német női hetilapnak mondta el azt, hogy bár szereti a munkáját, elsősorban családanyaként érzi jól magát, bár még kádban sincs nyugta a hat gyerekétől.

Itt boldog párként látható Brad és Angelina...meddig lesz így? képgaléria

2009.04.29 18:15ma.hu

A 33 éves színésznő csodák csodájára imádattal beszélt párjáról, Brad Pittről, akit remek társként és gondoskodó apaként jellemzett. Angie elmondta, nem könnyű időt szakítaniuk a bensőséges együttlétre.
 
- "Ha becsukjuk az ajtót, máris kopognak rajta a gyerekek, s ha a nap végén a fürdőszobába menekülnénk egy közös pihentető fürdőre, ők is azonnal csatlakozni akarnak." – írja a Blikk.

Angelina nem beszélt kapcsoltuk problémáiról...

Jolie beszélt az ENSZ Menekültügyi Szervezetének jószolgálati nagykövezeteként végzett munkájáról is, de utazásait sem misztifikálta: 

- "Úgy hangzik, mintha az ember nomád életet élne két nagyon különböző világ között, valójában időm zömét otthon, a hat gyerekkel töltöm. Anya vagyok, és ez a legfontosabb számomra." 

És határozottan cáfolta azokat a híreszteléseket, hogy visszavonulna a filmes munkától. 

- "Micsoda ostobaság! Várnak rám az új filmterveim" - jelentette ki a szexis sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.