Vérvörös szájjal, áttetsző ruhában állított be!

Merész fotók: Huh! Angelina Jolie combig felsliccelve érkezett Cannes-ba!

Nemcsak tehetségüket, külsejüket is megcsillogtatják a sztárok a napokban Cannes-ban - Angelina Jolie, akinek kapcsolatáról Brad Pitt-el mostanság több aggasztó hír látott napvilágot, alaposan felturbózva jelent meg a vörös szőnyegen!

Merész ruha és vérvörös száj: Angelina így jelent meg Cannes-ban! képgaléria

2009.05.21 11:40ma.hu

Meghökkentő külsővel libbent be - szó szerint - a Cannes-i filmfesztiválra Angelina Jolie, kézen fogva sármos párjával, Brad Pitt-el!

A pároson nyoma sem volt annak, hogy nincsenek jó viszonyban: ragyogtak, a gyönyörű színésznő pedig csak úgy vonzotta a tekinteteket!

Nem véletlenül. Jolie ugyanis magas sarkú cipőben, combig felsliccelt ruhában lejtett a vörös szőnyegen.

A rafinált magnólia színű ruha minden lépésnél sokat mutatott a színésznőből, ráadásul olyan áttetsző anyagból készült, hogy amögött nem sok minden maradhatott titokban...

Mindezt Angelina vérvörös rúzzsal koronázta meg. A talpig feketébe öltözött, jóképű Brad Pitt mellett jó néhány elámult tekintetet begyűjtött!

A csinos színésznő merész öltözékén túl más is feltűnhetett a jelenlevőknek: Angelina hasa tájékán kissé kidomborodott a ruha.

Pár hete ismét felröppent a hír, hogy Jolie újra babát vár - ezt azonban azóta sem erősítette meg a sztárpár.

Az utóbbi időben inkább attól volt hangos a külföldi bulvársajtó, hogy Brad és Angelina viszonya kezd kihűlni.

A hírek szerint Jolie már inkább homoszexuális bátyjával fogadna örökbe  újabb gyermeket, sőt, az is napvilágot látott, hogy Pitt mostanság exfeleségével, Jennifer Anistonnal találkozgat.

A teljes igazságot valószínűleg csak a népszerű színészpáros tudja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.