Angelina durván beszólt - a sajtósa tagad...

Képek - Jolie szerint Madonna utánzó majom?!

Kellemetlen botránynak nézhet elébe két külföldi bulvárlap, ha valóban nem igaz állításuk - Eszerint Angelina Jolie csúnya dolgokat mondott Madonnáról, de nem először: mindig kritizálja!

Merész ruha és vérvörös száj: Angelina Jolie Cannes-ban! képgaléria

2009.05.26 10:55ma.hu

Az In Touch és a US Weekly magazin egyöntetűen azt állítja: Angelina Jolie nem bírja Madonnát, a társaságában köztudott, hogy mindig tesz egy-két csípős megjegyzést rá.

Madonna

Ám amikor meghallotta, hogy a popdíva ismét Malawiba utazott, hogy örökbefogadja a rég áhított kislányt, Mercy James-t, Angelina szabályosan begurult!

Állítólag közölte, hogy Madonna csak a hírverés miatt teszi mindezt.

Célja, hogy vele foglalkozzon a média, s csupán egy utánzó, otromba majom, akinek nem így kéne magára irányítania a figyelmet!

A szépséges Jolie, aki maga három adoptált és három saját gyermeket nevel, azt sem hagyta szó nélkül, hogy Madonna bevallottan részt vett leszbikus kalandokban.

Angelina sem titkolta soha, hogy volt dolga hölggyel, kapcsolatot folytatott egy japán modellel, bizonyos Jenny Shimizu-val.

Angelina Jolie

Véleménye szerint azonban Madonnának nincsenek ilyen hajlamai, ő egyszerűen divatból viselkedett így - szögezi le Jolie.

Az ismerősei szerint a csinos színésznő nem tűri, ha egy kategóriába sorolják a popsztárral.

A két népszerű magazin állításait mind Angelina, mind pedig Madonna sajtósa cáfolta.

Madonna szóvivője még azt is hozzátette, szerinte elég hihetetlen, hogy Jolie ilyesmit mondjon.

Ráadásul az énekesnőnek rég nincs szüksége arra, hogy ilyesmivel hívja fel a figyelmet magára.

Tudja meg, mit tett minden sarkon Angelina Jolie!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.