A sármőr segít, ha hónaljszagról van szó!

Képek - Brad Pitt: A fenébe! Bűzlesz!

A nők bálványa, Brad Pitt, szupersztár - és szuperapa - alaposan meglepte rafinált trükkjével egyik kollégáját a Becstelen Brigantyk forgatásán...

Brad Pitt és Angelina Jolie Cannes-ban! képgaléria

2009.06.04 10:30MTI

Eli Roth a People magazinnak mesélte el, hogy a Cannes-ban debütált Tarantino-produkció felvételei közben nem sok idő jutott a tisztálkodásra.

Egy alkalommal Brad Pitt felszisszent, amikor közel kerülve hozzá megérezte rajta a munka verejtékét.

"A fenébe, bűzlesz" - háborgott, mire Roth azzal védekezett, hogy nem volt ideje zuhanyozni.

"Baba törlőkendő, ember, baba törlőkendő!" - árulta el üdesége titkát a 45 esztendős apuka.

"Csak annyit kell tenned, hogy felfrissíted a hónaljadat vele" - tanácsolta a fiatalabb kollégának, aki a people.com cikke szerint meg is szívlelte az intelmet.

Egyébként nem csak a tisztálkodás rejtelmeibe avatta be Rothot tapasztalt partnere, hanem művészi kérdésekben is segítségére volt.

Sőt a többi szereplőnek is, akik kezdetben alig merték faggatni, aztán hálásan fogadták, hogy a sztár korábbi szerepeiről természetes közvetlenséggel csevegett velük.

Brad Pitt valóban Jenniferrel találkozgat?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.