Csak a gyerekek miatt halogatják a szakítást?

Képek - Egy szobában sem bírja már ki Angelina és Brad Pitt!

A napokban robbant a bomba: ismerőseik szerint Brad Pitt és Angelina Jolie Cannes-ban is műmosolyt produkált, valójában már különválásukat tervezik. A szakítás idő kérdése, állítólag most a gyerekekkel igyekeznek megértetni valahogy a dolgot...

Jolie és Pitt: állítólag már Cannes-ban is csak színlelték a vidámságot képgaléria

2009.06.08 14:55ma.hu

A népszerű sztárpár rövid időn belül hivatalosan is bejelenti szakítását, mert a színlelés már igencsak nehezükre esik - írta múlt héten a National Enquirer bulvárlap.

A mindeddig boldognak tűnt, hatéves kapcsolat darabokra hullani látszik. Már csak a külvilág felé mutatják magukat jókedvűnek, a valóságban már rég nem az igazi köztük a viszony. Sőt, elég fagyos - mesélte egy közeli ismerősük a lapnak.

Nyilvánossá válik Angie és Brad harca?

Tény, ha így megy tovább, Angelina Jolie és Brad Pitt aligha üli meg együtt a hetedik évfordulóját.

Most az In Touch Weekly című lap véli tudni, hogy a páros már az ügyvédekkel is konzultált, s csak az alkalomra várnak, hogy bejelentsék szakításukat.

Hogy miért halogatják a dolgot, annak egy oka van a hírek szerint: hat gyermekük.

Úgy tűnik, Angelina és Brad nem szeretnék, ha a kicsiket felkészületlenül érné a változás, s előbb velük akarják megértetni a döntést.

Ám ha a gyerekekkel sikerült is elfogadtatniuk a dolgokat, a három saját és három örökbefogadott csemete felügyeleti jogán nem lesz egyszerű osztozniuk.

Noha a kis Maddox-ot és Zaharát még csak Jolie adoptálta annak idején, Pitt ugyanúgy ragaszkodik hozzájuk is, mint a vér szerinti csemetéikhez...

A hírek szerint Angelina kizárólagos felügyeleti jogot akar a kicsik felett, míg Brad azt szeretné, hogy osztozzanak fele-fele arányban a gyerekeken.

Mivel mindkettőjüknek van pénze, nem is kevés - de hivatalosan sosem kötötték össze életüket, a vagyon elosztásával nem lesz túl nagy gond - vélekedett az In Touch Weekly-nek a pár egy ismerőse, aki azt sem titkolta: ő úgy tudja, hogy Angelina és Brad már egy szobában sem szívesen tartózkodik egymással...

Csúnyán megsérült a forgatáson Angelina Jolie!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.