Meglepő képekkel rukkolt elő a színész!

Érdekes fotók: Brad Pitt a pornóújságot bújja - és mobilozva vizel

Meztelen nőkkel teli újságot lapozgat, gitárt ragad, majd a férfivécében pózol - Mindezt Brad Pitt, a hölgyek álma és Angelina Jolie hűséges párja!

Brad Pitt különös helyzetekben! képgaléria

2009.07.16 12:55ma.hu

Vállalja a korát Brad Pitt - a sármos, de már itt-ott őszülő és szakállas sármőr meglepő fotósorozaton pózol a Wired magazinban.

Brad és Angelina Cannes-ban

A színész a fényképezőgép előtt olyasmivel rukkol elő, amit nem szokhattunk meg tőle - kissé ironikusan tükröt tartva társadalmunk elé.

Barátai körében vadul gitározik, a többiekkel együtt végzi a dolgát a vécén, fején fülhallgatóval és a kezében mobiltelefonnal...

De az sem elhanyagolható, hogy a számítógépe előtt ülve meztelen hölgyek fotóját nézegeti, valamint a Hustler magazinnal foglalatoskodik.

Brad Pitt egyébként, mint tudjuk, büszke, hatgyermekes családapa és a világ egyik legszebb - és legbefolyásosabb - színésznőjének, Angelina Jolie-nak a párja.

A való életben pedig valószínűleg nem látható hasonló helyzetekben...

Legközelebb egyébként az Inglourious Basterds című, második világháborús filmet láthatjuk a mozikban Brad Pitt-től, méghozzá Quentin Tarantino rendezésében.

Manhattan-be költözik Brad és Angelina?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.