George titokban homoszexuális?!

Képek - Brad Pitt Clooney "melegségén" poénkodott

Köztudottan jó barátságot ápol George Clooney és Brad Pitt - A két színész azonban ugratni is szereti egymást. Nos, lehet, hogy Pitt poénjának most nem örült annyira a Vészhelyzet sztárja.

Szexi képekben a sármos George Clooney! képgaléria

2009.08.14 10:15ma.hu

Mostanában többször szárnyra kapott a pletyka, miszerint a nagy nőcsábász hírében álló George Clooney titokban meleg!

Elisabetta Canalis Clooney új párja

Noha általában minden ujjára akad egy-egy szemrevaló hölgy, a Vészhelyzet Ross dokija sosem kapkodta el a nősülést.

Valószínű, hogy nem is nagyon vágyik bekötni egy nő fejét...

Brad Pitt, a barátja azonban most rá is tett egy lapáttal, hogy a George melegségéről szóló híresztelés tovább gyűrűzzön...

Pitt New York-ban egy party-n vett részt az Időutazó felesége című alkotást követően, ahol Eric Bana és Rachel McAdams társaságát élvezte.

Itt jelentette ki, hogy ő maga addig nem vezeti oltár elé a párját, Angelina Jolie-t, amíg "Geogre és partnere" sem kelhetnek egybe legálisan.

Brad Pitt és Angelina Jolie

A szőke sármőr, aki jelenleg hat gyermeket nevel együtt Jolie-val, sosem rejtette véka alá álláspontját, miszerint addig nem házasodik, míg nem legalizálják a melegek házasságát.

Nem tudni, hogy George Clooney miként reagált a hírre - Lehet, hogy hamarosan ütős poénnal vág vissza?

Annyi bizonyos, hogy korábban ő például Pitték családi életéről nyilatkozott nem túl hízelgően!

Közölte, hogy ha időnként megjön a kedve a gyermekvállaláshoz, csak el kell látogatnia barátaihoz, Brad-hez és Angelinához: rögtön elmegy a kedve a gondolattól...

Veszélyes nővel kezdett ki George Clooney?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.