"Ez a túlélésről szól!"

Képek - Brad Pitt: Nekünk a három méteres ágy sem elég...

Üzleti titoknak tartja a sármos színész szexuális életét Angelina Jolie-val - Most mégis egy kis bepillantást nyerhetünk a sztárpár hálószobájába...

Jolie-Pitt család: Angelina, Brad és hat gyermekük képgaléria

2009.07.23 10:45ma.hu

Angelina Jolie korábban nevetve árulta el egy riporternek, hogy nekik bizony otthon háromméteres ágyuk van.

Brad Pitt nem jött zavarba a kérdés újbóli felvetésétől. Bevallotta, hogy ez így van, hiszen nagy család az övéké.

Reggelente mindegyik gyermekük bevágtat a szobába, és bebújnak a szülők ágyába.

Reggeli küzdelem Brad Pitt módra

Pitt mosolyogva mesélte, hogy innentől kezdve a dolog a túlélésről szól, mindannyian kialvatlanok.

A sztárpárnak három adoptált gyermeke van: Maddox, Zahara és Pax, valamint három vér szerinti csemetéje: Shiloh, Vivienne és Knox.

Brad és Angelina általában egyébként váltják egymást a gyerekek körüli teendőkben reggelente, ételt készítenek, felöltöztetik a kicsiket.

A színésztől persze azt is megkérdezték, a lassan focicsapatnyi gyermek mellett azért marad-e idejük egy kis kettesben romantikázásra Jolie-val.

Brad Pitt határozott igennel felelt, mondván, ez nagyon fontos eleme minden kapcsolatnak. De hozzátette: szexuális élete Angelinával "üzleti titok"...

A sármőr életében a legfontosabb a családja - és néhány motor, toldotta meg a dolgot nevetve, de elárulta: sajnos nem tudja megmondani, hány darab van neki belőlük.

Motorbalesetet szenvedett Brad Pitt - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.